2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szükség lehet ma az esernyőkre - itt vannak a részletek

Szerdán az északkeleti országrészben számíthatunk naposabb időre, míg délen felhős, esős idővel indul a nap. A délután folyamán északon is befelhősödik, a középső és keleti tájakon további eső és záporok alakulhatnak ki. Időnként megélénkül a keleties szél. A legmelegebb órákban 12-18 fokot mérhetünk - olvasható az Időkép előrejelzésében.

Csütörtökön reggel csak északkeleten csepereghet az eső, délnyugaton párás, ködös térségekkel találkozhatunk. Napközben változóan felhős lesz az idő, délután északon, északkeleten is záporok, zivatarok kialakulására kell készülni. A déli, délnyugati szél élénk, a Dunántúlon és a Duna vonalában erős lesz. Tovább melegszik az idő, délután 15-24 fokra számíthatunk - írja az Időkép.

Pénteken a napos időszakokat nyugaton, keleten és délen átmeneti záporok, zivatarok zavarhatják meg. Élénk, erős nyugatias légmozgásra, délután 18-25 fokra készülhetünk.

Szombaton többfelé nyárias meleg időre van kilátás, délen helyenként 27-28 fokkal, ugyanakkor záporok, zivatarok tarkíthatják a napot. Élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lehet a szél. Délután, este néhol hevesebb viharok is kialakulhatnak. Vasárnap egy hidegfront miatt viharos szélre, pár fokos lehűlésre számíthatunk. Kevés zápor, zivatar ezen a napon is lehet.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató