2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Jakab tolja Szívós szemű Mártát: "Kicsit olyan ő, mint én"

A Jobbik elnöke támogatásáról biztosította a Budapest 6-os körzetében rendezett előválasztáson induló LMP-s politikust.

Jakab Péter is biztosította támogatásáról az LMP-s Demeter Mártát, aki a budapesti VIII. és a IX. kerület egy részét lefedő Budapest 6-os számú egyéni választókerületben indul az őszi ellenzéki előválasztáson.

A jelenleg országgyűlési képviselőként tevékenykedő Demeter megfizethető lakbért, tisztességes béreket és a helyiek számára is hasznos beruházásokat ígér.

„Kicsit olyan ő, mint én. Az országért képes ezer kompromisszumot is megkötni, a hatalommal azonban soha nem köt alkut. A kormányváltáshoz és az ország rendbe tételéhez szükség van rá”

– mondta a politikusról Jakab Péter, egy saját közösségi oldalán közzétett videóban.

A választókerületben nagy verseny várható az ellenzéki pártok jelöltjei között, indul ugyanis a DK színeiben Manhalter Dániel kommunikációs szakember, Jámbor András, valamint a Momentum és a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatását is élvező Csordás Anett is.

Nem ez az első jele a Jobbik és a zöld párt koordinációjának: a belvárosban induló Csárdi Antalt is támogatják Jakabék, az LMP pedig a jobbikos Szilágyi György mögé állt be a Rákosmentét lefedő 14. számú választókerületben.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató