2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Május elseje a lopott Apró-villában: Gyurcsány szerint meg kell adóztatni a brutálisan nagy vagyonokat

Online jelentkezett be a felpuffadt fejű szemkilövető.

Jó kommunistához illően előadta, hogy "fizessenek a gazdagok". De, magáról teljesen megfeledkezett...

"Arról szól, hogy egy hazában egy nemzet tagjai élhetnek-e úgy, hogy valójában egy világ választja el őket, és most már nem a tulajdonosok és alkalmazottak világa, ez a korábbi konfliktusok választóvonala volt, hanem sokkal inkább a melós az alkalmazott, és a menedzser, a vezető, az igazgató világa, ez itt van közöttünk. Együtt akarjuk csinálni ezt a világot, benne Magyarországot, vagy kasztosodni fogunk? Ők meg mi, gazdagok meg szegények, tehetősek meg alulmaradók, ez a valóságos kérdés"

- fogalmaz videójában a lopott Apró-villa tulajdonosa.

Mint mondja, sok sorsot látott és tapasztalt, tudja, milyen a kétfajta élet. Azt ígéri: olyan világot teremtenek, ahol ha valaki teszi a dolgát, akkor messzire juthat.

Úgy fogalmaz: sokan gondolják úgy, hogy újra kell osztani a vagyonokat és a jövedelmet, a DK szerint van helye ennek a vitának, és egy idő után van helye annak, hogy ebben lépéseket tegyenek.

"A brutálisan nagy vagyonokat miért nem adóztatjuk meg?"

- kérdezi a DK elnöke. Hangsúlyozza: a demokratikus ellenzék közösen azért fog küzdeni, hogy új világot teremtsen, egy szabadabb, európaibb, polgáribb világot.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató