2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Az érdi városvezetés közpénzből tolja a homoszexuális propagandát

– Idén januárban az érdi önkormányzat lapjában (Érdi újság) és annak internetes kiadásában (erdmost.hu) két alkalommal is közpénzből fizetett szivárványos propaganda jelent meg. Mi azt tapasztaljuk, hogy a gender reklám sokakban ellenszenvet váltott ki, kíváncsiak vagyunk rá, hogy a városvezetésből ki támogatta ennek megjelenését? Súlyos vétség az érdi adófizetők pénzéből finanszírozni ilyen propagandát – fogalmaz közleményében Csott Károly, a Mi Hazánk érdi országgyűlési képviselőjelöltje.

– A deviáns cikk helyett inkább a Kolozsvári utca környékén lakókat kellett volna tájékoztatnia a polgármesternek arról a döntéséről, hogy ingyen ad telket a cigány kisebbségi önkormányzatnak egy roma kulturális központ megépítésére. Azt is elárulhatná végre a városvezetés, hogy az új kultúrházba igyekvők autóikkal hol fognak parkolni, és miként befolyásolja a környéken fekvő ingatlanok árát a határozatban foglalt létesítmény – folytatódik a közlemény.

A DK-s Bősz Anett a férje az érdi polgármester

– A tény az, hogy az ingyen városi telek átadásról szóló határozatot lakossági egyeztetés nélkül akarták elfogadni. Nem akarták meghallgatni a lakók véleményét, ezért kerülték az egyeztetést és tájékoztatást is.
 
A márciusban napvilágot látott ügyben a város lakói több kérdést is feltettek, azonban azokra nem érkezett érdemi hivatalos válasz a vezetők részéről, csak időhúzással éltek
 
– mutat rá.
 
– Ezért a Mi Hazánk Mozgalom érdi alapszervezete meghallgatva az érdi lakosok kérését aláírásgyűjtésbe kezdett! A petícióban azt kérjük a polgármestertől, hogy vonja vissza és törölje a telek ingyenes átadásról szóló határozatot, továbbá, hogy a város közigazgatási területén társadalmi egyeztetés nélkül ne létesülhessen ilyen építmény a jövőben sem

– zárja gondolatait.

A Mi Hazánk érdi alapszervezete kéri a városban és környező településen élőket, hogy csatlakozzanak az interneten is elérhető petícióhoz.

Forrás: Magyar Jelen

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató