2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Drábik János: Ha a Fidesz veszít 2022-ben az nem a teljesítménye, hanem a kommunikációja miatt lesz

Mi a Fidesz-kormány reménye? A teljeskörű leleplezés.
 
A legújabb Orbán-könyv írója szerint nem a kétharmad a kérdés 2022-ben, hanem marad-e a Fidesz. A Fidesz reménye a radikális és végletes őszinteség, totális leleplezés (=szétverés), lepel-felrántás a frontális és háttér-ellenfelekről. Az eltarott kisujjú konzervativizmus helyett. Gyurcsánynak is ez a fegyvere, a ballib médiának is. Minden teljes és totális leleplezése (=szétverése). Ahogy a legelső migráns-kampánynál is volt Herr Schwartz úrral. Pont úgy és annyira, még jobban is.
 
Ha a Fidesz veszít 2022-ben és ODÁIG, az nem a teljesítménye, hanem a KOMMUNIKÁCIÓJA miatt lesz. Pont úgy, mint Medgyessy előtt. A történelem ismétli önmagát. Ki nem tanult a hibájából?
 
Durvul a közbeszéd. Ma már a "csicska" szó használata jelen van a közbeszédben. A gúnyos, modortalan, minden illemet, jóérzést meghaladó liberális újbeszél, a globalista liberalizmus erőszakossága, a háttérhatalom gátlástalan előrenyomulása, erkölcsi és etikai végveszély is.
 
Mi a tét? Jön-e egy újabb olyan korszak, amiben van jó sok megszorítás, velük kombinálva adóemelés, 150 évre elegendő IMF-hitel, muszlim migránsok alsó hangon százezrei, valósabban inkább milliói, privatizálás-roham külföldi vállalatok számára, kormányszintről elrendelt jogtipró rendőri beavatkozások tüntetésekre, a rengeteg féle családtámogatások drasztikus lecsökkentése-megszüntetése, közpénzek kitolása a nemzetért semmi építőt nem tevő vörösbáróknak (lásd Bp, Miskolc etc. 2019 óta), közbiztonság újbóli leromlása, fejlesztések szinte teljes megállása (lásd Bp 2019 óta).
 
Lehet gyilkos indulattal, sátáni méreggel gyűlölni Orbánt, ettől még ez a tét. Vagy ő, vagy a felsoroltak.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató