2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Mi Hazánk: a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, hanem Miskolcot és a miskolciakat is

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem indul Miskolcon egyéni országgyűlési képviselőnek. Fel kell tennünk a kérdést: miért játssza át a Jobbik a szocialista-dk-s csapatnak Miskolcot? Hiszen Jakabnak jó esélye lett volna megnyerni az egyik miskolci körzetet az előválasztás során, azonban a helyette induló Szilágyi Szabolcs könnyen alulmaradhat. Így akár az is előfordulhat, hogy a város újra a szocialista-dk-s képviselők kezébe kerül.

Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között. Érdemes felidézni az akkori eredményeket: abban az időszakban zárt be végleg Lyukóbánya (2004), szűnt meg a Diósgyőri kórház önállósága (2008), de ugyanúgy akkor is kiadták a lakcímkártyát Lyukóba, mint a fideszes érában.

Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel a Jobbik nemcsak az elveit adta fel, de Miskolcot és a miskolciakat is. A Fidesz-éra után egy ilyen váltással Miskolc csöbörből vödörbe kerülhet.

A Mi Hazánk Mozgalom Miskolc mindkét körzetében indít jelöltet, hogy azoknak a választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a "kéz kezet mos" politikájából, harmadik utat biztosítson - írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató