2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Szabó Tímea kiborult, mert azt mondták róla, hogy egy kullancs DNS-éből hozták létre

Kabul Rózsája a közösségi oldalán dühöng, mert elmondták róla az igazat.

Ezt írja a mérhetetlen Párbeszéd társelnöke:

„Én személyesen is várom december óta Bencsik András, a Békemenet főszervezőjének, a 2016-os Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetettjének bocsánatkérését. És várom ezzel együtt a fideszes megmondóemberek, köztük Dömötör Csaba, Hollik István, Süli János vagy Tállai András sűrű elnézéseit is, de valahogy nem jönnek ezek.

Ahogy nem jött tavaly április után sem egyetlen bocsánatkérés sem, amikor a Magyar Nemzetben a Zummer Fülöp álnéven író Szikszai Péter azt írta rólam, hogy egy kullancs DNS-éből hoztak létre, és a háttérhatalom biológiai fegyvere vagyok. A személyiségi jogi pert első fokon megnyertem Szikszaival szemben, az ellene lefolytatott büntetőügy még folyamatban van. Tehát a bíróság már kimondta: így nem beszélünk egy másik emberről, ez színtiszta náci beszéd. Ezt kimondani csak a Fidesz és a kormánypárti propagandisták nem hajlandóak. Sőt, nemhogy nem hajlandók, Szikszait azóta jutalomból kinevezték a Mediaworks Hírcentrum igazgatójának is.

Egyszóval szerintem nagyon gyorsan fejezzék be ezt a hiteltelen hadjáratot, mert ebből nem tudnak jól kijönni. Olyannyira nem, hogy még a saját szavazóik sem hisznek maguknak, máskülönben a fideszes Font Sándor Karácsonyt kritizáló posztja alatt sikerült volna nem 1800 röhögős emojit és ehhez képest 700 lájkot begyűjtenie. De ilyen az kedves fideszesek, amikor az embert rajtakapják saját hazugságain, és kinevetik.”

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató