2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Baranyi Krisztina megint elkésett egy közbeszerzéssel

Csak május közepére írták ki a közbeszerzést kaszálásra Ferencvárosban. Az elkésett intézkedés az jelenti, hogy idén még nem történt meg a teljes kerület fűnyírása, holott néhány helyütt méteres gyom zavarja a lakosokat. Gyurákovics Andrea, a helyi Fidesz–KDNP frakcióvezetője elmondta: ugyan tűzoltásként a lakosok panaszára a FESZOFE elkezdte levágni a hatalmasra nőtt füvet, de sem a céget, sem a városvezetést ez nem menti fel a hanyagság alól.

– Elképesztő állapotok uralkodnak Ferencváros közterületein, a fű számtalan helyen még egyszer sem volt lekaszálva. Sok helyen még a tavalyi lomb kupacai is megtalálhatók – mondta el Gyurákovics Andrea, a helyi Fidesz–KDNP frakcióvezetője, aki arra figyelmeztetett, hogy a szemetesedények jó részét nem ürítik rendszeresen.

– Amíg a polgármester országos politikával és a Facebookkal foglalkozik, valahogy kevesebb idő jut Ferencváros ügyeire. Az is érdekes, hogy Baranyi Krisztina támogatói korábban mindig felszólaltak a legapróbb hanyagság miatt, most pedig nem zavarja őket a derékig érő gaz

– magyarázta a kormánypárt helyi frakcióvezetője, aki hozzátette, hogy csak május közepén írtak ki közbeszerzést kaszálásra.



A Baranyi Krisztina vezette ferencvárosi önkormányzatnak nem ez volt az első késői intézkedése. Január óta nincs szerződése az önkormányzatnak takarítócéggel, ami azt vonta maga után, hogy a polgármesteri hivatal dolgozóinak kellett kivinni a szemetet vagy takarítani a mellékhelyiségeket és az irodákat. Azóta tavasz elején a hivatal álláspályázatot hirdetett takarítószemélyzetre.

Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató