2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

FeGyőr a homofóbia elleni világnapot ünnepli

A rettentően buta kisfiú, aki miniszterelnöknek készül megemlékezett a homofóbia elleni világnapról.

Ennyit írt:

Sokan talán legyintenek, hogy miért kell egyáltalán ezzel a témával foglalkozni, hogy miért kell egy pártnak és egy miniszterelnök-jelöltnek ilyen "identitáskérdésekben" megnyilvánulnia. De ez valójában a lehető legtávolabb van bármilyen ideológiai- és identitásvitától: több tízezer magyar ember életminősége, akár élete múlhat azon, hogy társadalomként képesek vagyunk-e olyan környezetet teremteni, ahol mindenki önmaga lehet, és ahol senkinek nem kell szégyenkeznie amiatt, hogy szeret valakit.

Azért sem maradhatunk csendben, mert Orbán Viktor kormánya az elmúlt években már többször kinézte magának az LMBTQ-közösség tagjait. Tudjuk, hogy bármire képesek a hatalomért, még arra is, hogy saját honfitársaik ellen uszítsanak. De mi nem fogunk megijedni: mindig ki fogunk állni azért, hogy minden magyart egyenlő jogok és lehetőségek illessenek meg.

  Mi egy olyan országot építünk, ahol mindenkinek jár az igazságos és emberséges bánásmód. Egy olyan országot, ahol a szeretet szabad és a család az család.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató