2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Ismét felcsendült a Nélküled a dunaszerdahelyi katlanban - Videó

A DAC csapata sikerrel zárta a szlovák bajnokság 2020/21-es idényét, miután szombat este 2-0-ra verték a nagyszombati Spartak Trnavát - írja az NB1.hu.

"A szurkolók hosszú idő után újra ott lehetettek a MOL Arénában és a Nélküled alatt egy "Égjen a tűz, mely őrzi emléketeket" feliratú molinót feszítettek ki, valamint a fekete füstben piros görögtüzeket gyújtottak. Minden bizonnyal a COVID-19 áldozataira emlékeztek ezzel. Az aktuális rendelkezések 500 néző jelenlétét engedélyezik, a szerdahelyi klub így sorsolt a regisztrált bérletesek közt. Hál Istennek a véletlen a B-közép tagjainak (is) kedvezett, így volt szurkolás a rangadón.

A meccs előtt átadták a bajnoki érmeket. A DAC-játékosainak Világi Oszkár és Jan Van Daele akasztotta a nyakukba az ezüstöt. A hazaiak kezdőjében legelöl és leghátul is volt változás, Jedlička helyén Száraz, Ramirez helyén Taiwo kapott lehetőséget. Németh Antal továbbá Njie-nek is bizalmat szavazott a középpályán.



A kezdéskor a DAC ultrái, az YBS tagjai üzentek a Spartak szurkolóinak is, akik a MOL Arénából lopták el a sárga-kék fanatikusok molinóját. A patkányokat ábrázoló képek között ez volt olvasható: "Nem ultrák, tolvajok vagytok"."

Így szólt a Nélküled a találkozó előtt:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató