2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Rátámadt a rendőrökre, egyikük fegyverét majdnem meg is szerezte egy szír migráns a Fonyódi Rendőrkapitányságon

Rátámadt a rendőrökre és egy katonára egy szír migráns a Fonyódi Rendőrkapitányságon – tudta meg a PestiSrácok.hu. A rendőrség épületében csaknem tragédia történt, mivel a férfi megpróbálta megszerezni az egyik egyenruhás fegyverét, de szerencsére időben sikerült ártalmatlanná tenni.

A magát szírnek valló férfit május 22-én Balatonfenyvesen fogták meg, miután nem tudta magát igazolni, majd a Fonyódi Rendőrkapitányságra szállították. Ezután jelezte, hogy rosszul van és kérte, vizsgálja meg őt egy orvos. Miután levették róla a bilincset, a gyanúsított rátámadt az őt előállító három rendőrre és az őket kísérő katonára. A férfi ököllel ütötte, rugdosta, ruhájukat eltépte, megkarmolta a hatóság embereit, sőt, megpróbálta az egyik egyenruhás fegyverét megszerezni – erősítette meg információnkat a Kaposvári Törvényszék.

A szír migránst végül sikerült ártalmatlanná tenni, aki ellen a KNYF helyi kirendeltsége hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított nyomozást, a Kaposvári Törvényszék tegnap délután pedig harminc napra el is rendelte a letartóztatását.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató