2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Gréczy szerint Gyurcsány nem bukott bele az őszödi beszédbe

Kiszólt a lyuk a gödörből: a szemkilövető-párt megmondóembere szerint minden sokkal rosszabbul alakult volna az országban, ha Gyurcsány Ferenc annak idején lemond az őszödi beszédet követően.

„A mai ellenzék annak fizeti a mai napig az árát, hogy nem állt ki a 2002 és 2010 közötti kormányzati sikerek mellett, hanem ezeket föladta 2010-ben, és azóta is ezt issza a teljes magyar ellenzék.”


Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció botrányos szexfotóiba belebukott politikusa, egykori szóvivője, korábbi parlamenti képviselője, Gyurcsány Ferenc balkeze az ATV A nap híre május 26-i adásában Őszöd tizenötödik évfordulója kapcsán mosakodott. A DáKó-párti megmondóember szerint nem igaz, hogy Gyurcsány politikailag belebukott volna a hazugságbeszédbe. Sőt! Állítja, olyan kormányzati eredményeket mutatott fel abban az „elmúltnyolcévben”, amire máig büszkének kellene lennie a baloldalnak. Mire is? Arra, hogy gazdaságilag és morálisan tönkretették az országot? Semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek...

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Forrás: Csakegymondat.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató