2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hosszú Katinkát gyalázzák a gyurcsányista szennyoldalon

Nincsenek szavak arra az aljas disznóságra, amit a Nyugati Fény nevű DK-s szennyportál művelt.

Gyurcsány pöcegödre szintet lépett, amennyiben józan ésszel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt a mocskolódásban. Sikerült ugyanis beszennyeznie a magyarság egyik megkérdőjelezhetetlen ikonját, Hosszú Katinkát. A revolverportál konkrétan a HÁNYÁSSAL(!!!) említette egy lapon az úszólegendát.

Itt tartanak:

„Visszajön a vacsora: Káslerrel smúzolt Hosszú Katinka” címmel volt pofájuk cikkezni a „megemészthetetlenről”. Jelesül arról, hogy klasszisunk Kásler Miklós emberiforrás-miniszterrel találkozott a sikeresen megrendezett budapesti Európa-bajnokságot követően. És egymásra is mosolyogtak, ahogy kulturált, jól nevelt emberekhez illik; neadj”isten megköszönték egymásnak, amit ki-ki a saját szerepkörében tett és tesz.

 

Az után a kontinensviadal után, ahol Hosszú – kinek felkészülését rendkívüli mértékben megnehezítette a járványhelyzet – egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel gazdagította páratlan kollekcióját, miután – egyebek mellett – a világ idei legjobb időeredményével elsőként csapott célba 400 vegyesen. Amúgy a budapesti „mesterhármas” révén huszonnégy medáljával az Eb-történelem legeredményesebb versenyzőjévé vált. Nem mellesleg háromszoros olimpiai és kilencszeres világbajnok, hosszú évek óta szállítja a szebbnél szebb eredményeket, ragyogó produkciókkal szerezve örömöt egy országnak, egy nemzetnek. (Tegyük hozzá gyorsan: nagyon bízunk benne, hogy Tokióban is folytatja a sikersorozatot, már ha lesz idén olimpia...)

Ebbe a sportolóba, ebbe az ikonba szállt bele páros lábbal a Nyugati Fény, mely számára a jelek szerint senki és semmi se szent. A DáKó-párti szennyportál képes bárkit meggyalázni és a gyalázkodók elé vetni, ha úgy véli, ebből – akár a saját „táborban” – egy csipetnyi politikai tőkét kovácsolhat. Úgy tűnik, akik Gyurcsány hálójába gabalyodtak, azok számára tényleg nem létezik nemzeti minimum. Még Hosszú Katinkát is le lehet köpni és köpetni!

Akárki főzte ezt ki az aljasságot a Nyugati Fény boszorkánykonyhájában, szégyellheti magát.

Mert ettől tényleg visszajön a vacsora!

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató