2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Bemutatjuk a liberálisok újabb "áldozatát": a ukrán neonáci alakulatban pózoló Prataszevicset

Mindenekelőtt jöjjön egy kis kettős mérce, amit már megszokhattunk a balliberálisoktól. Ha mi rólunk ilyen derülne ki, amit most az oknyomozó munkánk után bemutatunk, még az Európai Parlamentben is visítanának, hogy náci fideszes weboldal szabadon működhet. De, vannak olyan élethelyzetek, amikor a teljes liberális elit, egyként áll ki ilyen mellett, mit sem törődve a dolgokkal.

Cikkünk a tényfeltárásról szól, és nem arról, hogy mi pálcát szeretnénk törni a blogger feje felett. Ez az ügy világít rá arra az ámokfutásra, amit a liberális elit, eszetlenül elkövet.

A tények: 

2013: Evo Morales repülőgépe kényszerleszállást hajtott végre Ausztriában, mivel az Egyesült Államok és fél Európa azt hitte, hogy az informátor és az amerikaiak illegális lehallgatási gyakorlatát leleplező Edward Snowden is rajta lehet. Az érintett országok azonban nem szenvedtek következményeket a nemzetközi incidens miatt.

2021: A Ryanair gépe, amelynek fedélzetén Prataszevics, a NEXTA (Fehéroroszországban betiltott) alapító bloggere tartózkodott, kényszerleszállást hajtott végre a minszki repülőtéren, miután bombafenyegetés érte és őrizetbe vették az illetőt.

Az Európai Parlament emiatt a Fehéroroszország feletti légi közlekedés betiltását követelte, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Németország pedig az ország feletti összes járat blokkolását.

Prataszevicset örizetbe vették a belarusz hatóságok és visít a mainstream média.

A hazai liberálisok is elkezdtek örjöngeni. Karácsony példának okáért a profilképét is megváltoztatta.

Free Protasevich

- hirdette a felirat.

Nem maradhatott ki a buliból Cseh Katalin sem. Egy "kemény" bejegyzéssel hívta fel magára a figyelmet:

Mi legalább utánajártunk, hogy ki is ez a Raman Prataszevics

Azt próbálják beadagolni nekünk, hogy Prataszevics valami különleges képességekkel bíró médiamogul. Azonban el kell keserítenünk sokakat. Kamu Gerit és Cseh Katkát is, akik voltak akkora balfaszok, hogy kiálltak egy számukra ismeretlen, szaros blogger mellett...

Ciki, de a Minszkben leszálított fiúcska egy virtigli kalandor, aki annó lement Ukrajnába és az ,,Azov", neonácikból álló ezredénél tett vendéglátogatást, ahol még pózolgatott is, meg karlendített...

Mi az Azov?

Az Azovi különítmény néven ismert ( ukránul : Полк Азов ) egy neonáci ukrán nemzetőr ezred, székhelye Mariupol, az Azovi-tenger part menti régiójában. Első harci tapasztalata szerint 2014 júniusában visszafoglalta Mariupolt az oroszbarát szeparatista erőktől. Eleinte önkéntes milíciumként alakult 2014. május 5-én. A 2014-es ukrán válság idején az Azovot beépítették az ukrán nemzetőrségbe. Az ezred minden tagja szerződéses katona volt, akik az ukrán nemzetőrségben szolgáltak.

Náluk járt hősünk.

Érdekes felvételeket találtunk a neten, mert ott minden megmarad.

A villámocskákból mi arra következtetünk, hogy villanszerelő lehetett a fiú, vagy esetleg SS?

További képeket és írást is lehet találni Prataszevicsről, Kamu Geri és Cseh Katka példaképéről.

"Ő csak egy újságíró, csak egy aktivista", bár fegyvert fogott Donbasszban. 

Tehát:

A Minszkben őrizetbe vett aktivista az "Azov" neonáci csoport tagjaként részt vett Donbassz ostromában.

Nem igazak Prataszevics szavai, miszerint Donbasszban csak egy kamerát vett a kezébe - írta Alexander Kots, a "KP" katonai tudósítója. Kotz érveit maga Prataszevics képei támasztják alá...

 

Maga a Nexta alapítója is büszke volt az AZOV-ban tett cselekedeteire, a következőket mondta:

„A háborút nemcsak Ukrajnáért, hanem Fehéroroszországért is folytatják. Ha most nem állítjuk meg az orosz Putyin-hordát, akkor hazánk lehet a következő."

Egy videóval is alátámaszották Prataszevics tevékenységét...

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató