2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Picit nem figyelünk és kitör a forradalom: 10 csöves tart Orbán Viktor felé, hogy megbuktassa

ÉLESBEN


Ma leteszteljük, mit tud kezdeni a Rezsim civil aktivisták eltökélt csapatával, ha azok fölmennek a KéK (Kicsi és Kövér) luxusodújához. Épp tüntethetnénk is, tán tudomásul is vennék, ha bejelentenénk a rendőrségen, de nem áll szándékunkban. Nem játszunk ugyanis a KéK játékszabályai szerint. Elvből sem, de taktikai okból sem lenne jó: naponta átírhatja, és át is írja a szabályokat.- írja a Facebookon a Tuareg néven elhíresült Kossuth téri aluljárók népe vezetője.


A foci-EB miatt most épp kinyitotta az országot, és nagykegyesen engedélyezte a tüntetéseket. Napersze a hozzá méltó kicsinyes módon: látjuk a huzavonát a kínai főkomcsiképző egyetem elleni tüntetésnél. De ne legyen kétségünk: a foci-EB elmúltával a gyülekezési jog minimuma sem lesz engedélyezett. Márpedig az ellenzéki előválasztást akkor is meg kell tartani, és a Rezsim elleni utcai aktivitásoknak akkor is menniük kell.

Amit ma teszünk, az kísérlet saját bőrön, ahogy az tőlünk, Kossuth tériektől megszokott. És módszertani útmutató, hiszen ami történni fog, az tapasztalatként fölhasználható minden ellenzéki erő számára a későbbiekben. Blokádoltunk hidakat, parlamentet, tévét, rádiót, rendőrséget, most pedig túrázunk egyet. Utolsókat rúgó diktátorkánk miatt, aki mint tudjuk KéK (Kicsi és Kövér), túránknak a KéK-túra nevet adtuk.

Délután háromkor gyülekezünk a Clark Ádám téren, aztán kezdődhet a játszma: fel akarunk jutni a Karmelitához. Sokféle lehetőségünk van erre, felkészültünk minden elképzelhető ellenakcióra, aztán meglátjuk, mit lép a Rezsim. Nem skandálunk, füttyögünk, kereplünk, nem használunk molinót, hangosítást, semmi ilyesmi. Csak megyünk, kékbe öltözve, aztán mindenki azt gondol ennek kapcsán, ami jólesik.

KéK-túrák szerteszét az országban: a Diktátor lassú, de biztos megsemmisülése. Senki sem fog félni többé egy nevetséges, és látványosan hülyére vett figurától, hiába akarja majd visszazárni a demokratákat a négy fal közé. Kérem, délután háromtól legyetek velünk a fészbukon, osszátok, nézzétek, kommenteljétek a KéK-túrát közvetítő élővideónkat. Mert a terepen az igazi védelmünk Ti vagytok, akik a fészbukon velünk tartotok. A nyilvánosság a fegyverünk, és nem félünk használni.


KÖZTÁRSASÁG!


Tuareg

 

Követjük az eseményeket, és beszámolunk a mai balhéról.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató