2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai" - Rétvári beszéde vastapsot érdemelt a Parlamentben

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kemény beszédet mondott tegnap a parlamentben. A fideszes képviselők vastapssal jutalmazták a kemény mondatokat.

A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai. A 2006-os rendőrterror áldozatainak hangja ritkán hallatszik el a Parlamentig, most tőlük idéztem. Az őszödi beszédben Gyurcsány beismerte, hogy ő a bukás és a hazugság. Jakab Péter pedig doromboló cicusként dörgölőzik ehhez a Gyurcsány Ferenchez.

- írja Rétvári Bence a Facebookon.

Rétvári Bence a 2006-os áldozatok megrendítő vallomását idézte. „Maguknak mostantól nincs nevük, csak számuk, volt akinek ezt az arcára írták rá” -idézte az államtitkár az egyik áldozat emlékét. Rétvári szerint ezektől az emberektől kellene bocsánatot kérni. 

Az elmúlt egy hétben nagyon sokszor idézték Gyurcsány Ferenc szavait, most pedig az áldozatok szavait fogom felidézni - mondta Rétvári Bence. Szólt arról is, hogy emberek szemét lőtték ki, békésen emlékező emberekre támadtak, és mindezt Gyurcsány utasítására tették.

És még ez a Gyurcsány mondja, hogy nagyon lent van.

Neki áll feljebb 15 év után, és egyetlen embertől sem kért bocsánatot. Továbbá kitüntették azokat az embereket, akik ebben a terrorban részt vettek.

Rétvári Bence szerint mindezek után Karácsony Gergely visszahozta a Városházára a Gyurcsány-kormányt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató