2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kálmán Olga: a kormányváltás után nagytakarítást kell tartani

Ha 2022-ben bekövetkezik a kormányváltás, akkor az európai magyarok feladata lesz, hogy egy olyan nagytakarítást tartsanak, amellyel számon lehet kérni az „ellopott, elcsalt milliárdokat és az évek óta tartó uszító hazudozást” – mondta a Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja.

Kálmán Olga keddi online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy amire a kormány és a baráti köre ráteszi a kezét, abból „pénzt fognak kifacsarni”. Az egyik ilyen aranytojást tojó tyúk a „kormánypropaganda és kapcsolt részei” – közölte a politikus, hozzátéve, hogy Balásy Gyula cégei gyártják ezeket a kormányzati propagandaanyagokat.

A 24.hu-ra hivatkozva azt mondta, hogy a New Land Media Kft. tavaly csaknem 4000 millió forintos adózott eredményt „teremtett és termelt”, míg a Lounge Design Kft. 1,433 milliárd forintos nyereséget hozott össze.

Kálmán Olga úgy fogalmazott: elképesztő, hogy a kormány és a köreihez tartozó, „az országon élősködő oligarchacsapat” nemcsak hazudik a közpénzről, hanem még busásan meg is gazdagodik belőle.

Forrás: Demokrata

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató