2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Kamu Geri forradalomra hív: "gyertek minél többen, a Kossuth téren én is elmondom a magamét!"

A főpolgármester már lázasan készül a hétvégi tüntetésre, amit az egyik tanácsadója szervez, - a szélsőbalos Mérce korábbi főszerkesztője - Jámbor András.

Karácsony a Facebookon szervezkedik, ahelyett hogy a fővárossal foglalkozna.

Íme:

Én ott leszek, gyertek ti is minél többen!
A Kínai Kommunista Párttal kötött megállapodás a kínai elitegyetem Budapestre telepítéséről hosszú távú politikai és gazdasági károkat okoz Magyarországnak. Azt azonban már most látjuk, hogy a kormány – saját ígéretét, a fővárossal kötött megállapodást megszegve – a Diákváros kiszorításával magyar fiatalok ezreit fosztaná meg az elérhető lakhatástól. Sőt, a magyar felsőoktatást sújtó elvonások és átszervezések miatt a legtöbbjük továbbtanulása is kérdésessé válna, miközben a tanároknak vállalhatatlan bérkülönbségekkel és a magyar egyetemek leértékelésével kellene szembenézniük csak azért, mert az Orbán-kormány lakájtempóban szolgálja ki a kínai befolyásszerzést.
Ha számodra is fontosabb a kínai politikai, gazdasági és titkosszolgálati érdekek kiszolgálásánál a magyar diákok, a magyar egyetemek, a magyar gazdaság érdeke, hallasd a hangod, álljunk ki magunkért: ne hagyjuk!
Találkozzunk szombaton, június 5-én 16 órától a Hősök terén, majd a Kossuth téren, ahol én is megmondom a magamét

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató