2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kötter: Posztkommunista elit szállta meg a fővárost

Az író szerint demagógia, hogy Karácsony az elmúlt 30 év meghaladásáról beszél.
 

Karácsony Gergely főpolgármester a Facebookon írt arról, hogy meg kell haladni az elmúlt 30 év politikáját. Kötter Tamás szerint mindez „elképesztően demagóg”.

A baloldalon nincsenek mások csak ezek

Hangsúlyozza: „Karácsony Gergely az elmúlt 30 év meghaladásáról beszél, miközben ő az utódpárt miniszterelnök -jelöltje. A Gyurcsány Ferenc (azért nem írok DK-t, mert az nem egy igazi párt, csupán egy politikai kalandornak ad szervezeti keretet) dominálta ellenzéki összefogás kísérleti laboratóriumának tekinthető

Városházán foglalkoztatja a 2002-2010 közötti időszak sötét alakjait,

akik gyászos kormányzásukra mindvégig jellemző teljes erkölcsi, szellemi mélyrepülést követően gazdasági csődbe vitték az országot.”

Az író és ügyvéd levonja a következtetést: „Ez a levitézlett posztkommunista elit szállta meg a fővárost és ezzel készül – mert értsük meg végre, hogy a baloldalon nincsenek mások csak ezek – az esetleges ellenzéki miniszterelnök-jelölt, legyen az Karácsony, Dobrev vagy Jakab a kormányzásra. A hab a tortán, hogy ezt a konkrét posztot is valószínűleg Gál J. Zoltán, a Gyurcsány-kormány államtitkára írta” – írja Kötter Tamás.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató