2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

"Hova lehet még fokozni az árulást?" - Dúró Dóra kiakadt Kálmán Olga jobbikos támogatásán

A Mi Hazánk elnökhelyettese „árulásról” beszél.

Ahogy arról mi is beszámoltunk: Jakab Péter Kálmán Olgát támogatja az előválasztáson Budapest II. kerületében.

Dúró Dóra ezt „árulásnak” tartja. „Éppen azok ellen jött létre és erősödött meg a Jobbik, akikkel most közösen görcsöl a hatalomért” – vélekedik a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Dúró szerint „már rég nincsenek elvek, csak a hazugság és az átverés”. „Saját bevallásuk szerint tolvajokkal akarják kormányozni hazánkat, akkor mivel különbek a fideszeseknél?” – teszi fel a kérdést az elnökehelyettes, aki szerint a Jobbik programja csupán annyi, hogy „a narancs tolvajokat váltsák le vörös tolvajokra”.

A Mi Hazánk azt szeretné, „ha a választás győztesei végre a magyarok lennének, és nem a sárdobálás és az értelmetlen, meddő veszekedések határoznák meg a mindennapokat.” „Arról beszéljünk, hogyan lesz élhető az ország, tisztességesek a bérek, erős a nemzettudat, biztonságos az utca, fenntartható a gazdaság, nemzeti szemléletű az oktatás, nyugodt az időskor, reménnyel teli a fiatalság, lélekszámában gyarapodó a nemzet” – fogalmaz Dúró, aki szerint ezt nem lehet „az elmúlt harminc év politikai szereplőivel véghezvinni.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató