2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Szégyen ez az ember: Jákob összehozza Trianont a moslék összefogásával

Még mindig képes egyre lejjebb és lejjebb kerülni.

Undorító bejegyzéssel hívja fel magára a figyelmet Jakab Péter, aki összefogott a magyargyűlölő DK-val és az ellenzéki pártokkal.

Trianonra, a szétszakítottságra, a megosztottságra, a gyűlölködésre egy válaszunk lehet. Az összefogás. A közös nemzeti minimumok megtalálása.

A feladat sokáig nekem is lehetetlennek tűnt. Valójában azért, mert éveken át meg sem akartuk próbálni. Aztán 2018 telén, amikor a Fidesz megszavazta - most már tudjuk - alaptörvényellenesen a rabszolgatörvényt, ti mutattátok meg nekünk, mit jelent a közös nemzeti minimum megtalálása. Közös a hazánk, közösek a problémáink, a megoldás is közös.

Mi, jobbikosok nagyon távolról érkeztünk ahhoz az asztalhoz, ahol meg kellett találni a közös nevezőt. Változnunk kellett nekünk is és másoknak is. Megtettük a nemzetért. Hidakat építettünk egymás felé. Kezet nyújtottunk ököl helyett. 2022-től a közös kormányzás felelősségével immár nemcsak egymásnak, de a nemzet minden tisztességes tagjának szeretnénk kezet nyújtani. Azoknak is, aki ma még a kormányzati gyűlöletkeltés árnyékában elutasítanak bennünket.

Mert minden magyar felelős minden magyarért. Aki eddig csak elvett a közösből, annak fizetnie kell. Akitől eddig csak elvettek, annak pedig visszaadni. - írja a provokátor, akinek a bohóc szerepe jutott az ellenzéki összefogásban...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató