2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Tíz meccs óta veretlen a magyar válogatott

Az egy hét múlva kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a ciprusi csapatot a Szusza Ferenc Stadionban rendezett pénteki felkészülési mérkőzésen.

 
A magyar válogatott az Európa-bajnokságot megelőző két felkészülési meccse közül pénteken lejátszotta az elsőt Ciprus ellen. Az első félidőben a válogatottban először kezdő Schäfer András szerzett vezetést, majd a második félidőben tizenegyest is kapott a magyar csapat, de Nikolics Nemanja hibázott, így végül 1-0-ra nyerte meg a meccset Marco Rossi csapata – adta hírül az Origó.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Schäfer András 36. percben lőtt találatával nyert, így immár tíz találkozó óta veretlen.

Az olasz szakvezető Hahn János és Bolla Bendegúz személyében két újoncot is avatott. A magyarok egy vereség mellett hetedszer győzték le a szigetországi gárdát. A magyar csapat kedden Írországgal játszik felkészülési mérkőzést ugyancsak Újpesten, majd az Eb csoportkörében június 15-én a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadja a Puskás Arénában, június 23-án pedig a németek vendége lesz Münchenben.

(MTI)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató