2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gaudi-Nagy Tamás a Hír TV-ben igazította el a liberális párt vezetőjének az arcát

Gyurcsányhoz hű "liberálissal" vitatkozott Gaudi-Nagy Tamás Trianonról,  az EU-ról, az ellenzéki előválasztásokról és a Jobbik árulásáról a Hír Tv Plusz-mínusz c. műsorában a trianoni diktátum 101. évfordulóján.

Sermer Ádám, a DK-val szövetkező, nemzeti gondolkodással szemben intoleráns és EU szervilis "liberális" a beszélgetés során bebizonyította: a magyar nemzetre, határon innen és túl végzetes következménnyel járna, ha az ellenzéki szivárványkoalíció jövőre hatalomra kerülne. 

Természetesen Gaudi nem hagyta szó nélkül a liberális képviselőjelölt olyan abszurd felvetéseit, aki szerint az EU jelenti a megoldást a jogfosztottságban élő elcsatolt magyaroknak... 

Mintha már korábban hallottuk volna ezt a képtelenséget.

Az EU eddig se tett ezen a téren semmit, sőt amíg nemrég lesöpörte a Bizottság az őshonos európai nemzeti közösségek kisebbségben élő tagjainak jogait garantáló, Minority Safepack polgári kezdeményezést, addig például az EU-ban élő afrikai migránsoknak széleskörű jogokat,  lakást, oktatást, szociális-egészségügyi ellátást biztosító szabályokat már rég meghozták és végre is hajtják.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató