2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Niedermüller meghirdette: ha hatalomra jutnak, kiirtják a nemzeti oktatást

Borzalmas károkat okoz szegény gyerekeknek, hogy teletömik a fejüket mindenféle „nemzeti indíttatású tananyagokkal” – tájékoztatott Gyurcsány kettes számú küblihordozója, Niedermüller Péter. (Az egyes számú az a Molnár Csabi.) Tehát nem szabad itt magyarkodni, nemzeti szemléletre nevelni a kicsiket, mert meglásd, hamarosan munkájuk sem lesz. Legalábbis a niedermüllerek majd tesznek róla, ha jövőre hatalomra kerülnek.

Gondoljunk bele, hogy azok a gyerekek, akik ma vannak az általános iskolában, azok ugye 15-20 év múlva fognak kikerülni a munkaerőpiacra, és ugye, hogyha most teletömik a fejüket különböző ilyen nemzeti indíttatású tananyagokkal, mit fognak ezek a gyerekek majd a munkaerőpiacon csinálni?”


Értsd: nem mindenféle avítt, nemzetieskedő, kulturális baromságokkal kell traktálni a gyermekeket! Mindannyian Földanya gyermekei vagyunk, esetleg európaiak, de semmiképp sem magyarok. Csak az a fontos, ami összeköti a világ népeit, nem az, ami szétválasztja! No és mi az, ami összeköti? Nyilvánvalóan az olyan modern, haladó tanok, mint például az internacionalizmus, a multikulti, a migrációkutatás, az LMBTQ-propaganda vagy épp a nemátalakító műtétek. Ez a jövő – nem a „nemzethyeskedés”!

Jó-jó, bizonyos, tőlünk távol élő nemzeteket azért szabad szeretni, sőt őket kötelező. Teszem azt a palesztinokat, hogy ezzel hergeljük az izraelieket. Vagy a tibetieket, hogy pimaszkodhassunk a kínaiakkal. De a magyarokat: na, őket semmi esetre sem! Lócitromot! Amúgy nemcsak a tibetiek, hanem az ő jogsérelmeik is irtó fontosak, utcanevekért kiáltanak – ám a székely, kárpátaljai, felvidéki, délvidéki nemzettestvéreink kálváriája, üldöztetése nem érdekes. Legalábbis Niedermüller és bandája szemében. Magasról tesznek rá. Ha tehetnék, a szavazati jogukat is elvennék.

Ha nemzeti szemléletre nevelik a gyerekeket, nehezebben találnak majd munkát! – emeli föl furunkulusos mutatóujját Péter polgármester. És ez – ha jövőre megtébolyodik az ország – akár még nálunk is valósággá válhat. Hiszen látjuk: ahol a nyugati világban szélsőbaloldaliak, szélsőliberálisok (tehát niedermüllerek) vergődnek hatalomra, ott a munkahelyükön rövid úton lapátra kerülnek a hazájukat szerető, apa-anya-felállásban gondolkodó és ennek esetleg hangot adó honpolgárok. Ez ugyanis politizálás, ami nekik tilos. Az épeszűeknek pofabe. A hermafroditizmus vagy a nemátalakító műtétek fontosságának terjesztése, a feketék felsőbbrendűségének hirdetése (BLM) viszont nem politizálás, hanem jóemberség; az ilyeneket ki kell tüntetni.

Egy szó mint száz: a nemzeti oktatás írmagját is ki kell irtani az oktatásból, ez ma a legnagyobb veszedelem, ami a világra leselkedik. (Az európai áljobboldal is ugyanezt hirdeti; pár éve Manfred Weber kelt ki magából, amiért még mindig túl sokan merészelnek nemzetben gondolkodni.)

Hazaszeretet? Ragaszkodás a szülőföldhöz? A nemzet határok feletti összetartozása? Majd a niedermüllerek gondoskodnak róla, hogy mindez kukába kerüljön. Bizonyosak lehetünk benne: ha jövőre kormányra kerülnek, kigyomlálják majd a magyarságra, nemzetre vonatkozó passzusokat az alaptantervből.

Magyar nyelv és irodalom? Minek? Magyar történelem? Elég a világtörténelem a kölköknek. Nyilván, zeneoktatás sem kell: mert a zene a lélek tápláléka, s akinek lelke van, az szereti a hazáját, nemzetét. (Tán emiatt aljaskodott másfél évig az erzsébetvárosi zeneiskolásokkal Niedermüller.) Gondolom, a fehér, keresztény, hetero alakok is megkapják majd a maguk címkéjét a DK-s tankönyvekben: „rémisztő képződmények”. És így tovább.

Lehet röhögni meg legyintgetni, ám ha jövőre a magyarok nem lesznek észnél, ránk töri az ajtót a niedermüllerek beteg világa.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató