2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Jákob megijedt: Kövér László figyelmeztette a felszólalása előtt, elmaradt a nagy botrány

Jakab Péter felszólalása előtt Kövér László házelnök felhívta a képviselő figyelmét arra, hogy nem tartja kizártnak, hogy meg fogja szegni a házszabályt, ezért előre figyelmeztette, hogy ha átlépi a határokat, akkor alkalmazni fogja a szankciókat.

„Azt kell, hogy mondjam, ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek” – kezdte napirend előtti felszólalását Jakab Péter.

A Jobbik elnöke hangsúlyozta, fizetni fognak a tolvajok. „Önök is fizetni fognak, minden aljasságért, amit elkövettek, úgyhogy arra kérem, önöket jól gondolják meg, mihez kezdenek a hatalommal a hátralévő néhány hónapban” – fogalmazott.

Majd arról beszélt, hogy az Alkotmánybíróság is kimondta, hogy 2018-ban alaptörvény-ellenesen szavazta meg a kormány a rabszolgatörvényt. Jakab hozzátette: magyarán a kormány éveken át törvénytelen eszközökkel kényszerítették túlmunkára a magyar melósokat.

A Jobbik elnöke hozzátette, hogy a jövő évi költségvetésben azt látja, hogy több adót akarnak beszedni a magyar lakosságtól. „Mire fel akarnak több bőrt lehúzni a magyar emberekről, már nincs több bőr rajtuk” – folytatta.

Jakab szerint a kormány nem ad semmit a magyaroknak, csak elvesz. „Igazi uzsorások maguk egytől-egyig, a legrosszabb fajtából” – jelentette ki.

Majd Varga Judit igazságügyminisztert idézte, aki korábban azt mondta, egész Európában Magyarországon lesz a legjobb az életszínvonal 2030-ra. „Tudják mikor lesz itt nyugati színvonal? Ha önök eltűnnek a közéletből és megfizetnek mindenért. Fizessenek meg a tolvajok” – mondta.

Dömötör Csaba válasza 57:13-tól:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató