2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kövér László: “Nem hiszem, hogy intellektuálisan és morálisan Jakab Péter többre képes.”

Kövér László megvallja, mit gondol Jakab Péterről.

„Az országgyűlés mégsem kocsma, főleg nem a kocsma hátsó udvara.”

- nyilatkozta Kövér László, házelnök pénteken a HírTV-ben. A beszélgetésből kiderül, hogy miért súlytotta már többször is Jakab Pétert, a Jobbik elnökét milliós büntetéssekkel.

A beszélgetés alatt több témát is érintettek. Aki csak a parlamenti perpatvarokat érintő témára kíváncsi tekerjen a videóban 13:25-ig.

A házelnök elmondta: az ellenzéki politikusok hétről-hétre szándékosan hozzák olyan helyzetbe, hogy neki ne legyen más választása, mint szankciókkal élni. “Két eset van: elengedem a fülem mellett, és akkor még rátesznek egy lapáttal a következő alkalommal, és akkor gyakorlatilag előbb-utóbb ellehetetlenül a parlament működése. Vagy pedig a házszabály szellemében és betűjének megfelelően megálljt próbálok parancsolni a hülyéskedésnek”.

Ha elhallgattatom őket akkor meg diktatúrát óbégatnak és a milliós fizetésük mellett „végigtarhalják” az országot. Ez bazári tréfa.

“Nem hiszem, hogy intellektuálisan és morálisan  Jakab Péter többre képes.”

- tette hozzá.

Kövér tudja, hogy Jakab Péter tudatosan és számításból csinálja, amit csinál, és hasznot húz ebből. De ez a házelnököt nem befolyásolja, mert:„Az országgyűlés mégsem kocsma, főleg nem a kocsma hátsó udvara.”

Forrás: Debreceninap.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató