2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Bejelentették, hol lesz Budapesten a foci Eb hivatalos szurkolói zónája

Londonhoz vagy épp Münchenhez hasonlóan Budapesten is lesz hivatalos szurkolói zóna a 16. labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzései alatt.

Június 11 és július 11. között, Európa-szerte 11 városban rendezik meg a foci Eb-t, ezen belül négy meccset Budapesten játszanak majd a Puskás Arénában. A stadiontól alig másfél kilométernyire alakítják ki az UEFA hivatalos szurkolói zónáját: a Városligeti Műpályán, szabadtéri helyszínen gyűlhetnek majd össze a szurkolók. Az aktuális egészségügyi előírásoknak, illetve az Operatív Törzs által meghatározott óvintézkedéseknek megfelelően a helyszínre csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

A szurkolói zóna célja, hogy a családok, barátok, érdeklődők közösen szurkolhassanak a magyar csapatnak, óriáskivetítőkön követhessék más válogatottak meccseit. A zóna 31 napon keresztül 11 órakor nyit, és az utolsó meccs után egy órával, szünnapon 22 órakor zár. A helyszínen étel- és italszolgáltatás is lesz, valamint felállítanak egy e-sport sarkot, teqballasztalt, ügyességi akadálypályát és fotósarkot is.

Az esemény ideje alatt a szervezők a szurkolói zónával kapcsolatos legfrissebb információkat, tartalmakat, valamint a részletes programbontást a Puskás Aréna Facebook-oldalán teszik közzé.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató