2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Rettegés: a momentumosok szerint elszabadultak az indulatok, odaköpnek az emberek a pultjaikra

Ezek szerint nem jó ötlet Brüsszelben árulni a hazát...

A Magyar Nemzetnek adott interjújában Pótápi Árpád, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára nemzetellenesnek és gátlástalannak nevezte a Momentumot.

Pontosabban annyit mondott:

Aztán ott a gátlástalan, szintén magyarellenes Momentum. Megjelennek a határon túli területeken, találnak egy-két jelöltet, és ráindítják őket a magyar pártokra, vagy elmondják, hogy miért ne szavazhatnának a magyarok a román vagy szlovák jelöltre, mert nem azt kell nézni, milyen nemzetiségű valaki, hanem a politikai programját. Ez rendkívül veszélyes, mert ha politikai intézményeinket gyengítjük, minden más is gyengülni fog

A momentumos Orosz Anna szerint ez a mentalitás megjelenik az utcai kampányukban is: "sajnos mindennapos az, hogy nagyon mérges emberek, akik ezeket a szavakat elhiszik, a verbális agressziótól kezdve odáig terjed ez, hogy odaköpnek a pultjainkhoz terjed a reakciójuk".

A szélsőliberális párt politikusa szerint nagyon szomorú az, hogy Trianont felhasználva próbálnak fideszes politikusok próbálják az ellenzéket nemzetellenesnek beállítani.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató