2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Bolond Szél: Kiírtuk Bandival és Ákossal, hogy Free Navalnij, erre ránk küldte a rendőrséget a Fidesz

Teljesen megzavarodott a momentumos képviselő.

 Újabb fejleményekről számolt be a Facebook-oldalán:

Levelet kaptam hála az égnek már megint, idézés, ha nem jövök körözés, meg előállítás, meg ilyen eszement dolgok vannak benne. De van egy kérdésem: ha az nekik “szabálysértés”, hogy lemosható festékkel írunk egy járdára, azt mégis minek nevezik, amit Rogán, Mészáros, Orbán meg az összes többi művel?!

Persze, nem az a bajuk, hogy írtunk, hanem az, AMIT írtunk: hogy a szolgalelkű, kínai gigahitelektől az üzbég krumplibizniszig utazó külügyminisztérium kritikát kapott tőlünk. Az urak rosszul lettek, mert leírtuk az orruk elé, amit egy magára valamit is adó magyar diplomáciának képviselnie kellene. “Szabadságot Navalnijnak” — az a “bűnünk”, hogy ezt leírtuk. Pedig ez a minimum. Navalnij most is egy orosz börtönben sínylődik, papíron azért, mert nem ment be a rendőrségre, mert éppen Németországban rakták össze egy kórházban, mert aki most bebörtönözte, előtte még megmérgezte novicsokkal is. Igazából pedig azért van börtönben, mert Putyin igazi ellenfele. Mi emellett az ember és vele együtt az igazság mellett állunk ki — és ez a helyes és elég nagy baj, hogy a fideszes külügy addig jut, hogy ránk küldi a rendőrséget.

Hadházy Ákos és Fekete-Győr András is nyilván hamarosan megkapja az idézést — akarhogy is, amit tettünk, helyesen tettük, a Fidesz meg tanulja meg méltósággal viselni a kritikát, ha már mindig jó érzékkel a rossz utat választja. Június 25-én lesz a kihallgatásom. Free Navalny! Le az elnyomással!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató