2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Dobrev darabokra bontja a NER-t, véget fog vetni "ennek a világnak"

Gyurcsányné szerint nem lehet megengedni, hogy a hatalom arra használja fel a teljes államigazgatást és a jogszabályokat, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa.

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) "darabokra bontását" ígérte Dobrev az ellenzék választási győzelme esetére szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

A szemkilövető felesége azt mondta: nem lehet megengedni, hogy a hatalom arra használja fel a teljes államigazgatást és a jogszabályokat, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa.

 "Ennek a világnak fogunk 2022-ben véget vetni"

- jelentette ki.

Az oligarchák vagyonának zárolására tett javaslata kapcsán a politikusnak feltették a kérdést: ki az oligarcha, valamint ő és férje, Gyurcsány Ferenc annak számít-e? Az az oligarcha, aki kormányfői, miniszteri pozícióját arra használja, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa - válaszolta Dobrev Klára.

Gyurcsányné szerint vizsgálni kell azoknak a vagyonát, akik az elmúlt évek közbeszerzésein úgy jutottak milliárdokhoz, hogy rajtuk kívül nem volt más versenyző, továbbá azokét, akik túlárazással dolgoztak.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató