2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kamu Geri: A Fidesz ellopja az autópályákat, hát ez közbotrány

Arról beszélnek szerte az országban, hogy a koncessziós pályázat nyertese a Fidesz egyik oligarchájának, Szíjj László érdekeltsége lehet.

„Suttyomban akarja ellopni a Fidesz a magyar autópályákat. Ha van közbotrány, hát ez az.

Ennek a közbotránynak az lesz a következménye, hogy a közvagyon csökken, az autósok terhei viszont üzembiztosan nőni fognak. Vagyis ismét csak az a helyzet, hogy ez a közbotrány is az 1 százaléknyi kiváltságos további gazdagodását szolgálja a 99 százalék kárára.

Ma jelent meg az Európai Unió hivatalos lapjában a pályázati felhívás, ami szerint a Fidesz 35 évre akarja privatizálni a magyar autópályákat. A kiírás szerint 35 éven át a gyorsforgalmi utak építését, felújítását és üzemeltetését is egy magáncég végezné - a cechet pedig a magyar adófizetők állnák. Arról beszélnek szerte az országban, hogy a koncessziós pályázat nyertese a Fidesz egyik oligarchájának, Szíjj László érdekeltsége lehet. Értem a kormánypártok pánikolását: ők is érzik, hogy elveszítik jövőre a választásokat, ezért próbálnak hazavinni mindent, amit lehet. De rossz hírem van: akárhogy is bűvészkednek most, egyetlen fillért sem fogunk fizetni az oligarcháknak. Mert mi a magyarok 99%-ának érdekeit képviseljük az 1%-kal szemben.

Az új kormány 2022-ben ezt a károkozást is jóváteszi, és visszaveszi ezt a közvagyont is. Szóval, jobban jár a kormány, ha ezt az aljasságot visszavonja. Lehetőleg most, azonnal!”- írta Kamu Geri a Facebook-oldalán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató