2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Donáth őrjöng: Szégyenteljes ez a politika, ilyet tisztességes ember nem szavazhat meg

A Facebookon tombol a momentumos hazaáruló.

„Szégyenteljes az a politika, ami emberi sorsokat az öncélú hatalmi érdekek alá rendeli. Már pedig pontosan ezt tette a Fidesz a pedofil törvény homofób módosítóinak elfogadásával.

Cinikus hatalmi trükközés. Cinikus, hiszen Szájer Józsefet és Kaleta Gábort is a soraikban tudó fideszes képviselők pontosan tudják, hogy a homoszexualitás nem említhető egy lapon a pedofíliával. Ők tegnap mégis ezt tették, kizárólag a pillanatnyi politikai előnyszerzés miatt: szándékosan tettek olyan rendelkezéseket a törvénybe, amit tisztességes ember nem szavazhat meg. Hogy aztán a papagájkommandó azt hazudja, akik nem támogatták a törvényt, azok mind a pedofilokat védik.

Sajnos, igen, a hatalmi játszmák a politika részei, de nem ilyen áron. Nem úgy, hogy közben gyerekek életét teszik tönkre a saját céljaik elérése érdekében. Nem úgy, hogy gyűlölettel és kirekesztéssel igyekeznek elmélyíteni az emberek közötti különbségeket. Nem úgy, hogy amúgy is megkülönböztetéssel küzdő fiatalokat nevel arra, hogy ők mások, nem »normálisak«. A politika nem erről szól.

Viszont ezzel a történet még nem ért véget, hiszen Magyarország nem egyenlő a Fidesszel.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató