2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

FeGyőr: Vér tapad a kezetekhez!

Újabb bejegyzés a román sráctól. Fekete-Győr megint lázít.

Ezt írja a Facebookon:

A Fidesz melegellenes törvénye életeket tehet tönkre, gyerekeket taszíthat öngyilkosságba. Olvassátok el Turgonyi Dániel, a Momentum politikusának megrendítő írását arról, hogy mihez vezethet Orbán Viktor gyűlöletkeltése.

Mutatjuk ezt a Turgonyit...

EMLÉKEZTEK MÉG? EZ VOLT AZ A FIGURA, AKI BUDÁN BASZÓSZOBÁKAT ALAKÍTOTT KI A KERÜLETBEN ÉS A HAVEROKKAL JÁTSZOTTAK SEGGBEKUKIT... AZ Ő ÍRÁSA AZ ALÁBBI.

 

"Kedves" 133 bátor ember,

Ti ma többszázezer ember sorsával játszotok újra, amikor előterjesztitek, hogy a pedofilokkal egyenlőek vagyunk, csak azért, mert egy általatok gyűlölt közösséghez tartozunk.

Gyomorforgató módon a gyermekek védelme mögé bújtatjátok azt, hogy betiltjátok embertársaitok megjelenését. Lassan már levegőt nem lehet ebben az országban kapni, létezni sem lehet, mert Ti - "kedves" 133, csak gyűlölködni tudtok. Egymás ellen uszítjátok a sokszínű nemzetünk tagjait, ezzel kivívva a legkisebb államférfiaknak (és asszonyoknak) járó díjat.

Senkik vagytok, mégis tőletek függ sok gyerek élete. Tizenéves koromban nem tudtam, hogy létezik más meleg ember is a világon. Mégis meleg férfi lettem. Azzal, hogy letagadjátok a létezését a most felnövő nemzedéknek - mert pont ezt teszitek - egy dolgot értek el: mentális betegségekbe és az öngyilkosság felé lökdösitek őket. Igen, a politikátok miatt vér tapad a kezetekhez.

Csak egy dolgot nem fogtok elérni - amit szeretnétek. Ugyanúgy lesznek LMBTQ+ emberek, ugyanúgy meg fogjuk találni a boldogságot, mert ellentétben veletek, mi nem csak gyűlölködni vagyunk képesek. Azután is, hogy a ti nevetekre már senki nem fog emlékezni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató