2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hadházy megmarta Toroczkait: szerinte vicces dolog a migráció

A "bátor", mindenhez is értő lódoktor - aki mindig bekussol, ha ÉLŐBEN kérdezzük, aki májusban metszi az almafát, aki elfoglalja az MTVA-t, aki "harci járműveket" filmez Mészárosnál, aki Xanaxot dobál az arcába, stb... - ezúttal a Mi Hazánk elnökét pécézte ki magának. Szerinte nevetséges az, ami a déli határon történik...

Ezt írja a Facebookon:

Akár nevethetnénk is T. László tiktokos kampányvideóján, amiből megtudjuk, milyen szerinte a Cselekvő Politikus (CsP).
A CsP kifogástalan zakóban üldögél a falusi polgármesteri hivatalban és békésen irogatja alá a manipulált közbeszerzések dokumentumait. De akkor hirtelen benyitnak az ajtaján "JÖNNEK A MIGRÁNSOK" felkiáltással. Mialatt a drámai bejelentésre figyeltünk, a hős politikus már át is öltötzött terepszínű ruhába és felvett egy taktikai mellényt is). A következő snitten már szállnak be a villogós MEZŐŐRI autóba, miközben a CsP alkalmazottja, a hírhozó egy szép nagy puskát szorongat, gondolom azzal akarja a migráncsokat és a vírusokat torkon lőni.
Mondom, nevethetnénk is a videón, de ne tegyük. A FIDESZ ugyanis rövidesen ugyanilyen primitív üzeneteket fog rövidesen küldeni, ha úgy méri, hogy a b***zás már kifulladt!

A VIDEÓ ITT MEGTEKINTHETŐ!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató