2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Jakabék most újra nácik lettek - mocskolják a Jobbikot a balliberálisok

Rákay Philip írása

A BALOSOK MOST JAKABOT NÁCIZZÁK. ÉRDEKES, HÉTFŐN MÉG ISTENÍTETTÉK...


Eddig tartott az elvtelen, morálmentes összeborulás. Jakab szerintük hibázott, amikor a Jobbik kedden - egyedüli ellenzéki pártként - megszavazta a Parlamentben az úgynevezett pedofil-ellenes törvényt. Jakab Facebook-oldala valósággal felrobbant, rövid idő alatt többezer kommentelő jelezte, hogy a parizerizmus atyja kiesett a szélsőliberó pikszisből.

Pedig hogy megkedvelték az utóbbi időben... Pontosabban: hasznos idiótának gondolták, a mesterterv végrehajtásához, Orbán Viktor legyőzéséhez elengedhetetlenül fontos muatatványosnak, akit persze legbelül, eddig is mélyen lenéztek a kozmopolita, nyílt társadalom rajongók. De azért összefogtak vele. Gerinces tempó...

Íme, egy-két komment, mintegy okulásként, a túlpartról:

„Menj a parizeres pi...ba kedves Péter!”

„Most kiírta magát sokak szívéből, ezek után nem fogok se önre, se a támogatottjára szavazni, pedig már majdnem meggyőzött.”

„Hányok tőletek!”

„...leírtad magad egy életre!”

„Ezek után az én szavazatomat tuti, hogy nem kapod meg jövőre.”

„Kimutattad a fogad fehérjét te mocskos féreg!”

„Annak megfelelően szavazol, hogy náci vagy.”

„Mostantól rázogathatod a zsák krumplidat, vagy ficsúrozhatsz, vagy bármit csinálhatsz, hiteltelen vagy.”

„Micsoda színjáték ez az összefogás!”

„Ezt most elb...tátok nagyon. Ha az én körzetemben jobbikos jelölt lesz, vagy nem fogok érvényesen szavazni, vagy a fidesz-re szavazok bosszúból, mert ilyen hülyék vagytok!”

„Most elvesztettél pár százezer szavazót.”

„Azt hiszem nálam a kukába kerültél!”

„Még az ellenzéki összefogás egyik pártjára sem szavazok addig amíg nem dobják ki a náci Jobbikot mint macskát szarni ! Náci pártként jöttetek létre, most is azok vagytok és azok is lesztek !”

„maradt a hangod….ezek után az se ér túl sokat.

„Eljátszottátok a bizalmamat! Nem szavazok rátok! Már kezdtem elhinni, hogy megváltoztatok. Maradtatok, akik voltatok, kirekesztők!”

„...legalább mindenki számára teljesen világos, hogy széljobbos kirekesztő homofób kutyából soha nem lesz demokratikus szalonna.”

„parízerpofa, ez a gárdista éned”

 Hát, ennyit erről. Itt tart ma az elvmentes összefogás. Fekete-Győr kinyírva, Márki-Zay kuka, Jakab megy a paprikáskrumpliba. Karácsony is megrogyott, Dobrev népszerűsége pedig a pincében. Jézusom, micsoda banda

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató