2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hadházy infektológus lett: Hazárdjáték volt a két, teltházas stadionban rendezett meccs

Mindenhez is ért a lódoktor.

Ezt írja a Facebookon:

„Manapság hajlamosak vagyunk a politikusi teljesítményt a lájkok számában mérni. Talán ezért nem teszi senki szóvá még az ellenzéki kollégák közül sem, hogy mekkora hazárdjáték volt a két, teltházas stadionban rendezett meccs. Pedig az volt, és ezen a szép döntetlen eredmény sem változtat.

A hazárdjátékon persze nem mindig veszít az ember, így reméljük, nálunk sem lesz így! Az viszont szinte biztos, hogy a titkolózó kormánytól soha nem fogjuk megtudni, ha esetleg a fiatalokra is veszélyes delta variáns (ezt emlegették korábban indiai mutáns néven) innen kezd terjedni. Oltások ide vagy oda, ezt teljesen kizárni nem lehet: a nálunk jobb oltottságú Angliából például – sajnos – aggasztó hírek jönnek az újra erőre kapó, és a fiatalokat is támadó variánsról. Ugyanez igaz Portugáliára is.

A politikának nem feladata az emberek riogatása, nekem sem célom. De a felelős politikának feladata lenne a felelős döntéshozatal. Orbán azt látja, hogy a propagandagépezet segítségével megúszta politikailag a 30000 halottat is, és a jó hírekre kiéhezett magyarok közül sokan elfelejtik ezt a számot egy 1:1 hatására. A propagandakormányt nem érdeklik a tények, csak a látszat. Így viszont most – amellett, hogy szurkolhatunk a csapatnak a németek ellen –, szurkolhatunk magunknak is, nehogy baj legyen a két budapesti gigarendezvényből.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató