2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Beleállt Magyarország: Piros-fehér-zöld lesz még az Opera is és szinte mindegyik Stadionunk

Az Operaház új központja, az Eiffel Műhelyház is nemzeti színű kivilágítást kap szerdán este, a magyar-német meccs alatt – közölte az Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter az Origóval. Az intézmény ezzel csatlakozott ahhoz az egyre népesebb táborhoz, mely kiáll az ellen, hogy Magyarországot politikai indíttatásból, a labdarúgást felhasználva lehessen provokálni.

Egyre több városvezetés, intézmény és labdarúgó-klub csatlakozik a nemzeti színűre festett épületek, stadionok kezdeményezéshez.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar kezdeményezést szurkolói megkeresésre a Ferencváros indította, mintegy válaszlépésként arra, hogy Dieter Reiter müncheni főpolgármester indítványozta az Allianz Arena szivárványszínű kivilágítását a szerda esti német–magyar válogatott mérkőzés idejére. Hétfő estig több mint 36 ezer magyar futballdrukker írta alá azt az online petíciót, amelynek célja, hogy ne lehessen politikai indíttatásból, a labdarúgást felhasználva provokálni Magyarországot.

Egyre több városvezetés, intézmény és labdarúgó-klub csatlakozik a nemzeti színűre festett épületek, stadionok kezdeményezéshez. Székesfehérváron például a városháza kap nemzeti színű festést.

 

 

 

Közben a diósgyőri stadion is bejelentkezett és a szegedi is de még Kaposváron is piros, fehér és zöld lesz az aréna!

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató