2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Deák Dani igazította el a fröcsögő Szabó Tímea arcát

Szabó Tímea hisztizik és szokásához híven sületlenségeket hord össze, miután többen is szóvá tették: elég kétszínű dolog a teltházas stadionban fotózkodni azután, hogy mind a stadion építését, mind magát a teltházas mérkőzést teljes erőből támadták korábban.

A balliberális politikusok éveken át támadták a sportberuházásokat, kárörvendtek a kudarcoknál, de most, amikor beérett az elmúlt évtized sportfejlesztéseinek eredménye, politikai hasznot akarnak húzni a sportsikerekből és már nem kampányolnak a „stadionstop” szlogennel.

Ezt válaszolta Deák Dániel a parlamentben is rendszeresen ordibáló képviselő asszonynak:

Kedves Tímea!

Úgy tűnik szövegértési problémái vannak. Senkinek sincsen baja azzal, hogy magyarként szurkol a magyar válogatottnak, ez örvendetes! A gond azzal a kétszínűséggel van, hogy divatpolitikusként egyszer (amikor az a divat) támadják például a teltházas stadiont vagy stadionstopot hirdetnek, majd máskor (amikor már ciki lenne támadni) a teltházas stadionban feszítenek politikai haszonszerzésből.
Ön például pár hónapja ezt írta a Facebookra: „Csak egyetlen tébolyult pályázó vállalta, hogy telt házas mérkőzéseket tart: Orbán Viktor. […] Le kell szedálni, különben nyáron jön a következő lezárás, a következő rekordhalálozási hullám!” - Ezután elég kétszínű, hogy párttársa, Karácsony Gergely a teltházas stadionban (maszk nélkül) fotózkodik és ettől remél politikai hasznot vagy lájkokat…

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató