2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Fajkasházy szerint az ellenzéknek úgy kell küzdeni, mint ahogy a magyar csapat játszott Németországban

Nyilatkozott a magyargyűlölő Teddy:

A családom életét tönkretette Ferenc József, Horthy, Kádár és a 16 éve uralkodó Orbán.

Milyen miniszterelnökre van szüksége az országnak? – tették fel a kérdést a Klubrádióban. A műsor vendége Farkasházy Tivadar volt, aki rögtön azzal kezdte: az ő családja életét tönkretette a 67 évig uralkodó Ferenc József, a 25 évig uralkodó Horthy Miklós,  a 33 évig uralkodó Kádár, és a 16 éve uralkodó Orbán.

Utóbbiból szerinte mélységesen elege van az ország többségének. „Nem Elba, Szent Ilona, természetesen politikai értelemben” – idézte fel, hogy mit válaszolt arra a kérdésre korábban, hogy mit gondol a kormányfőről. Ezzel Napóleonra utalt, akit először Elba szigetére száműztek, de visszatért, majd Szent Ilonáról már nem volt többé visszaút.

„Ez a hat dühös ember, ha az előválasztás után nem vonul vissza, tökéletesen lefedi az országot” – mondta az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről, akik szerinte bizonyíthatnák: nem vezetheti egy ember mindig az országot.

Ezután sorra vette a hat miniszterelnök-jelöltet, sorra elmondva, hogy mik az előnyeik.
Farkasházy ezután párhuzamba állította a német-magyar meccset a jövő évi választással, ahol a magyar válogatott csapatként küzdött a jóval esélyesebb, sokkal jobb játkosokból álló német csapat ellen.

„Orbán csodálkozva nézne, mint a franciák, meg a német sztárok” – mondta.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató