2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Lötyög a moslék: Ellenzéki háború Pécsett, összecsapnak a kommunisták

Éves taggyűlésén a Mindenki Pécsért Egyesület kezdeményezte Péterffy Attila polgármester kizárását a Mindenki Pécsért Egyesületből.



Mellár Tamás országgyűlési képviselőt, nyugalmazott egyetemi professzor, a Mindenki Pécsért alapító-elnöke a szabadpecs.hu-nak elmondta, hogy a szintén alapító Péterffy kizárását azért kezdeményezték, mert a polgármester szerintük nem tartotta be az elmúlt másfél évben azokat az alapelveket, amelyeket egy nyilatkozatban aláírt, és amelynek köszönhetően lett ő a Mindenki Pécsért pécsi polgármesterjelöltje 2019-ben.

A lap értesülései szerint a szavazás erről nem volt egyhangú: többen Péterffy maradására voksoltak, sőt, volt olyan felszólaló is, aki szerint Mellár Tamás most elsősorban a saját politikai karrierjét nézi – írja az újság.

Megkérdezték az ügyről Péterffy Attilát is, aki szabadság miatt nem volt jelen az ülésen. Ő azt nyilatkozta, „nem tudja, milyen döntésre készülnek Mellár Tamásék, de különösebben nem is foglalkozik vele, nem tulajdonít neki túl nagy jelentősége.” 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató