2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

FeGyőrék Rutte pártjával is egyeztettek: "2022 után Magyarország visszatér a nyugati útra"

Na, ezért írjuk mi minden momentumos cikkhez, hogy 

hazaárulók...

Ezek a szarháziak azzal a Rutte-val egyeztetnek, aki térdre akarja kényszeríteni egész Magyarországot.

Fekete-Győr a Facebookon dicsekszik, hogy Rutte pártjával is egyeztettek:

A holland miniszterelnök kormánypártja mellett Hollandia második legerősebb pártjával, a progresszív D66-tal is találkoztunk Hollandiában. Velük mindig nagyon jól megértjük egymást: ők azok, akik az oktatás ügyét emelik pajzsukra a kampányaikban, és a tanárok fizetésének jelentős megemeléséért, az oktatás folyamatos modernizálásááért, a nehezebb helyzetű gyerekek oktatáson keresztüli felzárkóztatásáért küzdenek.
A legszebb az egészben, hogy ők is a finn oktatást választották mintaként! Magyarország ugyanis az oktatási rendszer radikális modernizálásán keresztül válhat a 21. század nyertesévé. Úgy, hogy a kormány a következő generációk tudásába, versenyképességébe fektet, nem pedig összeszerelő-országgá alakítja Magyarországot néhány nagyvállalat kedvéért. Mi is ezért akarunk finn típusú, modern oktatást Magyarországra: mert minden változás itt kezdődik.
Hollandiában tehát két szövetségesünk van: a D66 és a VVD, amelyeknek együtt jelenleg 40%-os támogatottságuk van, így jelentősen meghatározzák a holland politikát. Na meg az európait is: mindkét párt meghatározó tagja a Renew Europe-nak, és egyikük sem fél odaszólni Orbán Viktornak a szabadságellenes politikája miatt. Épp ezért szövetségeseink is, és ott segítenek, ahol tudnak.
Biztosítottam a holland pártokat is: 2022 után Magyarország visszatér a nyugati útra, és a magyar kormányt végre szövetségeseikként üdvözölhetik az erősebb Európáért folytatott harcban.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató