2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Németországban már főműsoridőben is drag queen-ek szerepelnek a reklámokban

Szinte naponta halljuk a balliberálisoktól, hogy LMBTQP-lobbi márpedig nem létezik, ők csak az elfogadást szeretnék egyetemessé tenni a társadalomban. Az alábbiakban ismertetettek is bizonyítják, hogy a társadalom normális működésének végleges felszámolása a cél. 

Olivia Jones és csapata, a Drag Familie lett a Németország szerte több, mint 2000 üzlettel rendelkező Penny-Market diszkont élelmiszerbolt új arca. A kölni székhelyű vállalat szerint a nőimitátor királynők (Drag Queen) megmutatják, “milyen izgalmas lehet a spórolás”. Az új tévéreklám központi üzenete az, hogy az üzletlánc jó termékeket kínál alacsony áron.

A videót az Olivia Jones otthonában, Hamburg-St. Pauliban található jól ismert Penny “Kiez” üzletben forgatták. A színes tánc- és zenei revüben Jones és barátai egy túlméretezett Penny-termékekkel teli világba kalauzolják a közönséget.

“Évek óta sikeresen pozícionáljuk magunkat, mint diszkontot” – mondja Stefan Magel, a Penny üzemeltetési vezetője, aki egy másik üzenetet is lát a kampányban: “Cégként a nyitottságot, a toleranciát és a tiszteletet képviseljük. Ebből a szempontból nem véletlen, hogy a 2021 büszkeség, PRIDE hónapjában indítjuk el kampányunkat.”

Az aktív politikai szerepet vállaló transzvesztita Olivia Jones lelkes: “A szpot igazán feldobja a reklámot. Végre valami igazán színes: drag queenek főműsoridőben, még a reklámszünetben is. Ilyen még nem fordult elő” – mondja az 51 éves férfi.

Az ominózus reklám:

Forrás: Szentkoronaradio.com

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató