2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Szijjártó: Beoltottunk majdnem öt és félmillió magyart, úgyhogy csehek és hollandok (tíz)ezrei érezhették magukat jól nálunk

A kormány tagjai, a fideszes, illetve a KDNP-s politikusok is megírták a véleményüket a tegnapi holland - cseh mérkőzés után.

Szijjártó Péter:

Beoltottunk majdnem öt és félmillió magyart, úgyhogy csehek és hollandok (tíz)ezrei érezhették magukat jól nálunk.

Varga Judit:

Most, hogy véget ért az utolsó budapesti Eb-meccs is, büszkén kijelenthetjük, hogy a Puskás Aréna volt eddig a legcsodálatosabb, legjobb hangulatú Eb-helyszín.
Az a stadion, amelyet az UEFA a 3 európai top stadion egyikének tart. A stadion, amelyet magyarok terveztek, magyarok építettek, magyarok játszanak a gyepén varázslatos focit és magyarok teremtenek benne káprázatos hangulatot.
Itt szeretnék köszönetet mondani Fürjes Balázs államtitkár úrnak, aki a stadion építését irányította és sokat tett azért, hogy a Budapesten játszott meccsek jó hírünket vigyék Európába.
Hajrá Balázs, hajrá Budapest, hajrá Hegyvidék!

Orbán Balázs:

Holland barátaink annyira zokon vették az őket érő inzultusokat (a jól játszó csehek, a bíró, a labda, az időjárás, a stadion és ki tudja még kinek a részéről), hogy inkább levonultak az egész tornáról. Respect!
Ria-ria!

Dömötör Csaba:

Búcsúzik az EB-től a Puskás Aréna.
Bizonyította, hogy világszínvonalon képes vendégül látni Európát, de ami számunkra a legfontosabb:
már most felejthetetlen pillanatok helyszíne, generációk találkozási pontja, a nemzeti összetartozás egyik legfontosabb helye.
Méltó emlék Puskás Öcsinek, és ahogy elnéztem az újjászületett válogatottat, a java még csak ezután jön.
Szeptemberben újrakezdjük. Hajrá, magyarok!

Nacsa Lőrinc:

Gratulálunk Csehországnak! Hollandia térdre kényszerült.
Szép volt!  

Kocsis Máté:

Csehül jártak a hollandok!   
A “méltatlan körülmények” között elszenvedett megalázó vereségük ad majd erőt újabb kudarcok elviseléséhez.
Talpra fel Hollandia!  
Szép volt Csehország!  

Fürjes Balázs:

Éljen a magyar foci! Hajrá, magyarok!

Nincs több budapesti Eb-meccs, de ez az egyetlen szomorúságunk. Mert minden más fantasztikusan sikerült! Jelesre vizsgáztunk mi, magyarok. Megengednek egy dicsőségtáblát?

A nemzeti válogatottunk. Fiúk, nem találunk szavakat! Csodálatosan küzdöttetek, hihetetlen boldogságot okoztatok nekünk, és kemény perceket az ellenfeleknek. Van egy rendkívüli teljesítményre képes csapatunk remek edzővel, akik most megmutatták Európának. Köszönjük! Ez egy elképesztő új sikertörténet első része, a folytatás pedig olyan lehet, amiről pár éve még álmodni sem mertük.
A magyar szurkolótábor: óriásiak voltatok, brutálisan erős felvonulással, töretlen lelkesedéssel, elképesztő hangerővel, magyar szívvel és lélekkel. Maradjatok büszkék, lelkesek, aktívak. Azt kívánom magunknak: ünnepelhessünk méltón és maximális amplitúdóval még sok-sok magyar futballcsodát – talán nem is olyan sokára.

A 100%-osan magyar Puskás Aréna, amit magyarok terveztek, magyarok építettek és most vendégül láthattuk benne fél Európát. A Puskás és a szurkolói zóna is színjelesre vizsgáztak. Nyugodtan kimondhatjuk: ezt az Eb-t Budapest tette tökéletessé – így gondolja ezt az UEFA és azt hiszem, mindenki, aki velünk szurkolt. Köszönet a szervezőknek, önkénteseknek, biztonságiaknak, a szurkolói zóna megálmodóinak, megalkotóinak, üzemeltetőinek, és mindenkinek, aki hozzájárult a parádés hangulathoz. Ugye tudják, hogy a szurkolói zóna az Eb végéig várja a látogatókat? Eddig állandó teltház volt és frenetikus hangulat. Töltsük meg ezt a mezőnygyőztes teret az Eb végéig!

A magyarok járvány elleni védekezése. A stratégiánk, amiben oly sokan nem hittek, ebben a borzalmasan kemény meccsben is bevált. Köszönjük mindenkinek, aki az életünkért küzdött. Nemcsak a sikeres védekezést és a járvány legyőzését, hanem azt is nekik köszönhetjük, hogy az Eb egyetlen teltházas meccseinek lehettünk házigazdái.

Hogy is mondta Muhammad Ali? A lehetetlen… Nem létezik.

Megcsináltuk.
Közösen.
Nemcsak egy nemzet voltunk, hanem egy egységbe forrott, fantasztikus, összetartó, lelkes, boldog, bátor és hittel teli csapat. A legjobbak, amik lehetünk. A legtöbb, ami bennünk van.
Újra magasan száll a nemzeti lobogó - tartsuk is ott, a magasban!
Hajrá, magyarok!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató