2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Mától transzkoreai nembináris személyként kell azonosítani egy brit influenszert

Oli London brit influenszer most esett át egy 18 műtétből álló, 150 ezer dolláros plasztikai sebészeti beavatkozás-sorozaton, melynek következtében a BTS koreai popcsapat frontemberévé vált, akinek nevét is felvette.

A férfi a dél-koreai popcsapat, a BTS nagy rajongója, ezért új külsejét a fiúbanda egyik énekesének, Jiminnek a megjelenéséhez igazíttatta. Sőt, nevét is Jiminre változtatta az erősebb azonosulás érdekében.

A férfi tranzícióját kifejezetten a Pride hónapjához igazította, mert szerinte a „transzfajúsághoz” is coming out szükséges, mivel éveken át élt egy rossz testben ő is, míg végre megtalálta koreai identitását. Az operációk során főleg a szemét műtötték át ezúttal. Oli London már élt Dél-Koreában és beszéli a nyelvet is.

„Igen, koreaiként azonosítom magam. Igen, nem bináris nemű vagyok. Igen, úgy nézek ki, mint Jimin. De ezek közül egyik sem adhat elég okot arra, hogy kivessen magában a társadalom, hogy az emberi mivoltomtól megfosszon, és megszégyenítsen azért, aki vagyok, egy nem bináris koreai” – fogalmazott.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató