2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A színesbőrű "francia" játékost gyalázzák a bevándorlók, mert fehér a felesége

Nézzük a tényeket is mindenek előtt. Az idei EB másról sem szól, csak a sokszínűségről, az elfogadásról, a BLM-térdelésről és a rasszizmus-ellenes harcról.

Álszent ideológiákat visznek bele a sportba. Az arcunkba tolják a szivárványt meg a térdelést. Csak emlékezzünk vissza a müncheni meccsre, ahol a csapból is a szivárvány folyt, illetve a hollandok kapitányára, aki azzal fenyegetőzött, hogy levonul a pályáról, ha huhogást fog hallani a Puskás Arénában...

Azt is kénytelen vagyok megemlíteni, hogy a nyugat-európai válogatottaknál rengeteg afrikai és arab játékos játszik, a nemzeti csapatokon is látszódik a bevándorláspolitikájuk ezeknek az országoknak. Nekünk ezt "el kell fogadnunk". Persze beszélhetnek ezek integrációról meg mindenféle hazugságokról, egy biztos, nekünk toleránsnak "kell lennünk".

Viszont róluk ez már nem nagyon mondható el. Ezek nem megszüntették a rasszizmust, hanem megfordították.



Tudniillik van egy "francia" játékos. N'Golo Kanté. Pályára lépett a magyar válogatott ellen is. Nem egy nagyképű futballista, inkább egy szerény, csendes tagnak írnám le.

Az elmúlt szezonban robbant be a köztudatba, megnyerte a Chelsea-vel a Bajnokok Ligáját. A világ egyik legjobb középpályásaként tartják ma már számon. Őt azért kezdték ki az integrálódni képtelen arabok és négerek, mert egy 46 éves fehér felesége van. A hölgyet Jude Littlernek hívják.

Kanté az elmúlt napokban gusztustalan, rasszista támadásoknak lett kitéve, a közösségi médiában azért gyalázzák mert fehér nőt vett feleségül.

De nem csak vele van gondjuk a "fiataloknak", hasonlóképpen mocskolják a fehér játékostársait is:


 SALE BLANC - (mocskos fehérek) írják az elfogadó bevándorlók...

Az meg külön érdekesség, hogy a közösségi oldal nem lép fel a fehérellenesség miatt.

Érdekes ez.

Elfogadás, tolerancia. Kitiltják a stadionokból a fajgyűlöletet, de az ugyanúgy megmaradt a harmadik világból érkezők körében.

“Kante el kell válnod a fehér cafkától!”
“Kantét a fehér asszony megbabonázta!”
“Most odaadtad magad egy fehér cicababának, Kante”
“Amióta van neki ez a fehér picsa, furcsán játszik”

– és hasonló gyalázkodó hozzászólásokat olvashatunk a kommentek között.

És még több ezer hasonló komment Kante-nak címezve, akinek a nyakába varrják a kiesést.



És még nekünk adták elő a mainstream médiában, hogy ezeket a francia sztárokat a magyar drukkerek rasszizmusa zavarta meg, azért nem tudtak Budapesten nyerni. Elképesztő képmutatás…

Mindig gondoljunk bele!

Mi lenne, ha ezt magyar szurkolók ezrei művelnék a feketékkel!?

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató