2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Ez nem a mi Németországunk! - A német NPD bajtársias levele Orbán Viktornak

Nyílt levél Orbán Viktornak!

Kedves Orbán miniszterelnök úr, kedves magyarok!

Az utóbbi események fényében szeretnénk tisztázni, hogy az elmúlt napokban az ön által, a médiában Németországról alkotott véleménye nem felel meg teljes mértékben a valóságnak és annak, amit a németek többsége valóban gondol és képvisel.

A német-magyar futballválogatott közötti Európa-bajnokság mérkőzésének előkészületeiben és a későbbiekben a pálya szélérő hallható utalásokból kikövetkeztethető volt, hogy önök szerint méltatlanok vagyunk arra, hogy fogadjuk nemzete válogatottját.

A müncheni városi tanács már korábban kezdeményezte, hogy a mérkőzés napján az Allianz Arénát szivárvány színekkel világítsák ki, hogy provokálják az ön országát és a Magyarországról érkező szurkolókat. A látszólagos ok: München helyi politikusai úgy gondolták, hogy felülbírálhatják az újonnan meghozott magyarországi törvényt, mert az vélemenyük szerint erkölcsileg nem elfogadható. A gyermekek védelmében meghozott törvényt, miszerint védik őket a reklámokon keresztüli szexualizálástól és propagandától, egyes németországi körzetekben hatalmas gyűlöletet váltott ki a magyar kormány felé.

Néhány arrogáns politikus is rávette magát, hogy szivárvány színű maszkkal fényképezkedjen, amellyel teljes mértékben leírták magukat mint politikai közszereplők.

Az óriási biztonsági óvintézkedések ellenére a magyar himnusz alatt egy "szurkoló" szivárványos zászlóval a kezében rohant be a pályára a magyar játékosokhoz.

A média által felhergelt „rajongók” sem kímélték a magyar himnusz elhangzását, hiszen több százan elejétől a végéig fütyültek, ezzel megalázva a magyarokat.

A készenléti rendőrség egy része szembeszállt a magyar szurkolókkal annak érdekében, hogy az egész világ számára világossá tegye, kik a valódi „rosszfiúk” és példát statuáljon ebben a politikai cirkuszban.

A német válogatott játékosai azt is megengedték maguknak, hogy szintén a liberális média nyomására példátlan mértékű méltatlanságot mutassanak be azzal, hogy soha nem látott mozdulatokkal gyalázták a magyar szurkolókat és minden lehetséges lehetőségnél kamerába tartották a szivárvány színeit ezzel támogatva az LMBTQ lobbit.

Ezzel a levéllel tehát világossá akarjuk tenni: Az, amit Németország szerdán megmutatott a világnak, az nem a mi Németországunk! Sok német szerette volna látni, hogy Németország és különösen München városa jó házigazdaként mutatkozik be és hogy politikai megnyilvánulások nélkül fogadja a magyar szurkolókat egy sportversenyen. Sokan szerették volna látni, hogy a másság propagálása helyett német és magyar nemzeti színekben ragyognak a stadionok és a középületek.

Ez a népek közötti barátság kiváló jele lett volna, ami azt is jelzi, hogy mi, németek, nem feledkeztünk meg Magyarország jelentős hozzájárulásáról a német újraegyesítésben. Németország bajtársias üdvözletét küldi a magyar népnek.


 

Az NPD megbízásából Walter Pál Péter fordításában.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató