2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A kanadai kormány bejelentette, hogy a "Pride hónapot" az egész nyárra kiterjeszti

"Pride-szezonnak" nevezik el.

A kanadai kormány hivatalos "kanadai örökség" weboldalán közzétett bejegyzésből kiderül a változás, ami azt jelenti, hogy az LMBTQ eseményeket most már minden évben júniustól egészen szeptember végéig népszerűsítik.

"Kanadában a helyi Pride-rendezvények több hónapon átívelnek"

- áll a honlapon.

"A Pride Season egy egységesítő kifejezés, amely a június és szeptember közötti időszakra utal, amikor az LMBTQ2 közösségek és szövetségesek a nyár folyamán különböző időpontokban összegyűlnek, hogy kiemeljék az LMBTQ2 közösségek ellenálló képességét, tehetségét és hozzájárulását számos kanadai városban".

Mivel a melegek jogai már a világ minden nagyobb nyugati országában megvalósultak, a kritikusok (beleértve a meleg konzervatívokat is) egyre szkeptikusabbak a "Büszkeség Hónapja" mögött álló valódi programmal kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy teljesen eltérítették már a rendezvényt az LMBT-retorikát erőltető "woke cégek", vállalatok, melyek ingyen reklámot kapnak ezzel. És tobzódhatnak azok az aktivisták, akik háborút vívnak az anyanyelv, a természet, a biológia és a józan ész ellen is.

Az elmúlt években az erőszakos LMBTQ-propaganda miatt felerősödtek az aggodalmak a melegfelvonulások növekvő degeneráltsága és a gyerekeknek bemutatott szexualizált előadások és a kiskorúak ezen viselkedésnek való kitettsége miatt.

A "transzneműként" azonosított biológiai férfiak is kihasználták a mozgalom mainstream elfogadottságát, hogy bejussanak a női terekbe.

Az ebből fakadó problémák ismét megmutatkoztak, amikor egy magát transzneműnek valló biológiai férfi belépett a Los Angeles-i Wi Spa női részlegébe, és a nemi szervét mutogatta a nőknek és a kislányoknak.

Úgy tűnik, a kanadai kormány tökéletesen elégedett ezekkel a fejleményekkel és egy egész szezonra ki akarja terjeszteni őket.

Szerencsére mi Magyarországon és Közép-Európában teljesen másként és ezzel szöges ellentétben gondolkodunk és foglalunk állást.

Forrás: Világhelyzete Fb oldal

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató