2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Niedermüller egy baloldali strómannak adta a Klauzál téri csarnokot

A zeneiskolások és a Száztagú Cigányzenekar kilakoltatása után Niedermüller Péter nem állt le, hiszen van még amit lerombolhat az általa igazgatott kerületben.

Legújabban választóit becsapva, előnytelen szerződéssel egy baloldalhoz közeli stróman kezére játszotta a Klauzál téri csarnokot.


Niedermüller legújabb aljas húzásáról az Élhető Erzsébetváros elnevezésű Facebook-csoportban adtak hírt.

Mint írták, a polgármester saját választóira is rárontva, becsapva őket, 2039-ig, a Fogas-Instant érdekeltségi körébe tartozó vállalkozásoknak játszotta át az önkormányzat és a lakók számára is előnytelen szerződéssel a Klauzál téri Vásárcsarnokot, hogy több ezer ember befogadására alkalmas, zenés, táncos, alkoholt árusító .repoharas”alapozóhelyként funkcionáljon az Instant-Fogas komplexumhoz, még jelentősebb zaj-, és szemétterhelést okozva majd a Klauzál tér lakóinak.

A bejegyzés írója hozzátette, hogy nem tartja kizártnak, hogy a nyomozó hatóságok feladata lesz majd kideríteni a szerződés töürvénytelenségét, mert akár félmilliárdos nagyságrendű kár is érheti az önkormányzatot.

Az ügyben Garai Dóra, az Élhető Erzsébetváros Egyesület önkormányzati képviselője tett közzé egy videót, amiben kitért arra is, hogy az átalakítás költségeinek kilencven százalékát az önkormányzat állja majd.

Forrás: Pestisrácok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató