2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Rasszista franciák, rasszista négerek: Az ázsiai szakembereket mocskolták a játékosok

Botrányos videó került elő a francia válogatott játékosairól

Nekik segíteni akaró japán szakembereket alázott meg Griezmann és Dembele.

Mint ismert, Kante fehér feleségét és a fehér játékosokat a bevándorlók gyalázzák.



 
Nem csitulnak a botrányok a Svájc ellen tizenegyesekkel búcsúzó francia válogatott háza táján:  először jöttek a kiesésre adott kifogások, majd a játékosok hozzátartozóinak nézőtéri konfliktusa, végül a budapesti Marriott szidalmazása. Ne feledkezzünk el a szurkolóikról sem, akik a magyarok elleni 1-1-s döntetlent viselték olyan nehezen, hogy palackokat dobáltak a pályára.

A legújabb botrány azonban már nem a 2021-es Európa-bajnoksághoz kapcsolódik. Ennek tárgya egy feltehetőleg két éve készült videó, amelyen az FC Barcelona két támadója, Antoine Griezmann és Ousmane Dembele látható, akik minősíthetelen hangnemben beszéltek a katalán csapat japán túráján az ázsiai szakemberekről, akik csak segíteni jöttek a szobájukba.

Ugyanis a két szobatárs minden bizonnyal PES-ezni szeretett volna, de valamilyen technikai hiba miatt nem tudott. Megérkeztek a szakemberek, akiken jóízűen elszórakozott a két sztárjátékos, akik közül Dembelé mond durvábbakat:

„Ez a sok ronda arc csak azért van itt, hogy mi PES-ezhessünk. Nem szégyellik magukat?”
„Basszus, ez a nyelv...”
„Ebben az országban értetek a technikához, ugye?”


Ilyen kijelentések hagyták el a francia játékos száját. „Ezek után talán érdemes újra elgondolkozni azon, mi történhetett a Marriottban”...

Ismert, hogy a francia sztárok. pl a guineai születésű Pogba nem érezte jól magát Magyarországon, mert nem volt elég luxus...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató