2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Verebes egy hazug disznó, Havas agyament újságírócska – Kitálalt a Heti Hetes egykori producere

Verebes István egy velejéig romlott, hazug disznó, Havas Henrik egy agyament újságírócska – így kommentálta Ónodi György, a Heti Hetes egykori producere, hogy az oszlopos tagok megtagadni látszanak az egykor oly népszerű balliberális propagandaműsort.

Hiába nincs már öt éve műsorra tűzve a Heti Hetes „humorba” csomagolt balliberális agymosodája, az egykori szereplők – és újabban a producer – folyamatosan rántják le a leplet a színfalak mögött zajló ellentéteikről. Verebes még áprilisban, a Partizánnak adott interjújában arról beszélt, hogy csak fia londoni egyetemének költségei miatt vállalta el a szereplést a Heti Hetesben, amely részéről „kurvaság volt”.

Verebes ugyanitt Havas Henrikről is elmondta a véleményét, aki szerinte korábban ugyan az ország egyik legjobb riportere volt, de a Heti Hetes elrontotta. Mint fogalmazott,

eljutottam oda, hogy kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a nárcizmusa.

A kijelentésre Ónodi György, a Heti Hetes egykori producere reagált a Lali király CsütörTöke című műsor vendégeként, ahol arról beszélt: Verebes István szerinte „imádta, rajongásig szerette” a műsort, majd egyik pillanatról a másikra úgy érezte, „neki jobban áll a Geréb szerep, mint a sztárság és hogy csak a fia taníttatására gondolt”. Ónodi az interjúban Verebesre és Havasra térve elmondta:

az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik. De nem élem meg rosszul, tudomásul veszem, hogy jellemtelen emberek vannak az én kollégáim között.

Havas Henrik a Blikk megkeresésére elmondta: Ónodi bármit mondhat róla, ő kedveli, és nagyon sajnálja, hogy beteg. Mint kiemelte, nem igaz, hogy megtagadta volna a műsort. Úgy fogalmazott:

abban a lelkiállapotban, amiben [Ónodi] van, szerintem bármit mondhat. Én többször elmondtam, hogy kétszer vagy háromszor önszántamból hagytam ott a Heti Hetest, és legalább annyiszor ki is rúgtak.

A kollégáimat kifejezetten kedveltem, Gálvölgyi a barátom, Bajor a cimborám volt, nekem személy szerint senkivel különösebb bajom nem volt, nagyon jó emlékeim vannak arról a közel húsz évről, amelyet kisebb-nagyobb megszakítással ott töltöttem. A Verebesről annyit, hogy világéletében pózolt és ez nem mindig áll jól neki.

Ónodi Csiszár Jenőről is beszélt, aki szerinte „mérhetetlenül műveletlen, buta fiúként került a műsorba”, és az távozásával sem változott érdemben.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató